14 Kasım 2012 Çarşamba

Darphin - VITALSKIN ile Yorgun Cildinize Elveda



Kim ister ki yorgun görünen bir cilt ! Darphin biz cildin ışıltısına önem veren kadınlar için bu  harika seriyi yaratmış. Yaklaşık  3 haftadır serumunu ve emulsionu birlikte kullanıyorum. Hassas bir cilt tipim olmasına rağmen herhangi bir olumsuz reaksiyonla(akne,kızarıklık vb.) karşılaşmadım.


  Kullandığı teknoloji ve içeriğindeki sabuncevizi bitkisi bir yosun türü olan Laminaria Digitata  ile birleşince canlılığını yitiren cildin o donuk görüntüsünü alıp canlı ve dinamik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.Gönül rahatlığıyla kullanmanız için daha da detaylandırmam gerekirse paraben içermiyor ve gözenekleri tıkamadan cildin rahatça nefes almasını sağlıyor.

   

 Ben serumunu yüzüme biraz yoğun uyguladığım için alışverişimde emulsionu da alıp yedekledim :) Bu seriden memnun kalmış olmamın diğer önemli bir sebebi de genişleyen gözenekleri sıkılaştırıcı bir etkiye sahip olması.

VITALSKIN Anti-fatigue dynamizing  serumu sabah ve akşam temizlenmiş yüze 3damla uygulayıp parmağınızla aşağıdan yukarı (yer çekimine karşı koyuyoruz!:) ) dairesel hareketle dağıtıyorsunuz. Daha sonra ;

VITALSKIN Replumping energic emulsionu elinize bezelye büyüklüğünde sıkıp yine yukarı doğru masaj hareketleriyle uyguluyorsunuz ve canlı bir cilde kavuşmak için bu adımları sabah/akşam tekrarlamayı ihmal etmiyorsunuz.Çünkü cilt bakım ürünlerinden etkili sonuç elde edebilmek için sürekli kullanım esastır. Keyifli bakımlar :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder