8 Kasım 2012 Perşembe

MAC : O bir kozmetik mucizesi

 En favori ürünlerimin yaratıcısı olan bu marka yayın başlığımdan da anlaşılacağı üzere adeta bir kozmetik mucizesi. Size bu ay yaptığım Mac alışverişinden ve sezonun trendi olan renklerden ufak ipuçları vererek işe başlıyorum ;)  


 İşte ilk ürünümüz : Mac Pink Popcorn Lipstick


 Özellikle buğday ya da esmer tene daha çok yakıştığını düşündüğüm bu ruj gün boyu kalıcılığını korurken dudaklarınızı da nemlendirme özelliğine sahip.Eğer göz makyajınızı belirgin ve buğulu tercih etmişseniz işte o gün dudaklarınızda olması gereken renk tam da bu.Vurgu gözü ön plana çıkarmaksa dudaklara daha naturel renkler tercih etmek gerektiğini sakın ha unutmayalım :) 


Geçelim ikinci ürünümüze : Endless Passion Eye Shadow


 Mac pink popcorn lipstick ile  göz makyajınızın tamamlayıcısı olabilecek bir far. Gün boyu dağılmadan ilk sürdüğünüzdeki canlılığını koruyan bir renge sahip.Özellikle göz içlerine aydınlatıcı beyaz tonlarla karıştırarak sürdüğünüzde farklı bir ışıltı kattığını görmeniz mümkün. Mac'in 2li farlarındansa daha yüksek performans aldığım tekli farlarını öneririm.


Bu da üçüncü ürünümüz : Prep + Prime Vibrancy Eye Primer


 Bu ürün  içeriğindeki kafein sayesinde göz altındaki şişlikleri ve torbalanmaları kamufle eden  harika bir ürün.Nemlendirici özelliği sayesinde göz altı problemlerini toparlarken bakımını da ihmal etmiyor.Jel gibi yapısı sayesinde göz altına eşit bir şekilde dağılıyor ve kolay emilim sağlıyor.Pembemsi rengiyle göz altına naturel bir ışıltı ve renk verdiğini de söylemeden geçmeyim :)

 

  Herkese güzel ve bakımlı günler diliyorum. Bir sonraki alışverişim ve yeni yayınımda görüşmek üzere,sevgiler ..

                                                                               


3 yorum:

  1. prep&prime açıklaması bende edinme hissi uyandırdı vaadleri pek hoş :)) Güzel günlerde kullan ...

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim :) Göz çevresi cildin en hassas noktası olduğu için erken önlem almamız yararımıza diye düşünüyorum. Bu ürün bakım yaparken kusurları da kamufle ettiği için en sevdiklerimden. Teşekkür ederim, kullandıktan sonra yorumunu paylaşırsan çok sevinirim, sevgiler ..

    YanıtlaSil
  3. Çok çok haklısın ... İletişimde olucam deneyimler paylaştıkça güzel , sevgiler :)

    YanıtlaSil