13 Kasım 2012 Salı

Vichy - İdealia ile İdeal Bir Cilde Sahip Olmak Artık Hayal Değil

Bu mucizevi kremin bence en önemli özelliği  paraben içermemesi. Bir çok kozmetik markası raf ömrünü uzatmak için benzoik asidin bir türevi olan bu zehirli ve toksik maddeyi kullanıyor.O yuzden cildime uygulayacağım her türlü ürünü satın alırken ilk dikkat ettiğim şey paraben içerip içermediği oluyor. Vichy idealia ile cildimizin ışıltısını geri kazandırırken renk tonu farklılıkları ve genişlemiş gözeneklere de çözüm getiriyor.

 İlk kullanımdan itibaren cildimde olumlu gelişmeler gözlemledim.Özellikle kremi gece sürüp sabah uyandığımda yüzümde fondöten varmışçasına renk tonu farklılıklarına ve ufak sivilce lekelerine nüfuz ederek cilt tonumu dengelemesi çok hoşuma gitti.Benle beraber bu kremi kullanan diğer arkadaşlarımın da yorumları olumlu oldu.

  Hassas cilde sahip olanların da güvenle kullanabileceği bu ürün dermatolojik olarak test edilmiş.Kremin içeriğine biraz daha bakacak olursak ''Kombucha''adlı aktif maddenin içeriğinde vitamin,polifenol ve doğal olarak AHA bulunuyor.Ciltlerin genel görünümü ve işleyişi üzerinde etkinlik sağlayarak daha kaliteli bir cilde kavuşmalarını sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder